Over ons

Professioneel team voor particulieren en overheid.

Welkom bij Leidsch Loonbedrijf

Het Leidsch Loonbedrijf is opgericht in de jaren zeventig, een bedrijf die opstartte in de agrarische sector. De oorspronkelijke activiteiten waren het maaien van bermen, landerijen, het schouwen van watergangen en grondwerk. In de jaren die volgden groeide met de grotere diversiteit aan activiteiten ook het aantal medewerkers.

Een greep uit onze huidige activiteiten: maaien van bermen en landerijen, bladblazen, vegen, zuigen, schouwen van watergangen, baggerwerkzaamheden, grondwerk, rioolwerkzaamheden, bewateren van bomen, beplantingen, tuinaanleg en renovatie, beschoeiingen (horizontaal en verticaal), vlonders, damwanden, schuttingen, aanleg natuurlijke oevers, vervaardigen / vervangen (houten) parkbruggen, gladheidsbestrijding – strooien, speeltuin renovaties, schoolpleinverbeteringen, en bestratingswerkzaamheden.

Wij werken voor bijvoorbeeld gemeenten, maar ook voor bedrijven en bij mensen thuis.

Het Leidsch Loonbedrijf is sinds 1997 in handen van Marcel Krook. We werken met een kleine club goed opgeleide en gemotiveerde mensen. Sinds 2007 zijn we zowel ISO 9001 en VCA* gecertificeerd en werken we alleen met VCA gecertificeerde mensen. Vanaf 2017 zijn we ook gecertificeerd volgens de CO2 prestatieladder op niveau 3.

We zijn een erkend leerbedrijf en ook van onze leerlingen verwachten wij dat zij VCA gecertificeerd zijn of dat bereid zijn te realiseren gedurende hun stage.

We hebben een aantal medewerkers in dienst die gecertificeerd zijn in het kader van “zorgvuldig handelen Flora- en faunawet”, waarvan één op het niveau: werkvoorbereider-bedrijfsleider bestendig beheer (niv.3 BB).
Het Leidsch Loonbedrijf is gevestigd nabij het centrum van Leiden en heeft een functioneel bedrijfspand met eigen werf.

Ons team

Ontmoet hier het toegewijde team van Leidsch Loonbedrijf.

Robin
Robin

Peter
Peter

Nico
Nico

Jos
Jos

Jim
Jim

Jarrich
Jarrich

Herman
Herman

Marcel Krook
Marcel

Rick
Rick

Werken bij ons

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team, al dan niet tijdelijk, kunnen versterken.

Ben je in het bezit van VCA, rijbewijs B, B-E en T en heb je ervaring in onze branche laat dan zeker iets van je horen door middel van een gemotiveerde mail met cv naar info@leidschloonbedrijf.nl

Leren bij ons

Lijkt het je leuk om bij ons je stage te lopen in het kader van jouw opleiding, twijfel dan niet en stuur een gemotiveerde mail met cv naar info@leidschloonbedrijf.nl