Diensten

Onze dienstverlening

Wat wij doen

TUINAANLEG & TUINRENOVATIE

Wilt u een mooie tuin of wilt u uw huidige tuin mooi en verzorgd houden, dan zijn wij er voor u als het gaat om aanleg, onderhoud en verzorging. Wij verzorgen en onderhouden op al jaren groen voor gemeente, universiteit, musea, waterschap, bedrijven en particulieren.

TUINAANLEG

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen u van dienst zijn bij het leveren, eventueel vervaardigen en plaatsen of verwerken van o.a. beplanting, gras, zand, aarde, (FSC)hout en aanverwante zaken.

SCHUTTINGEN PLAATSEN

Een kant en klaar exemplaar plaatsen, of een schutting op maat door ons laten make volgens uw wensen, bij ons is (bijna) alles mogelijk.

MAAIEN VAN BERMEN EN LANDERIJEN

Bermen, (speel)parken, golfbanen en overige sportcomplexen, kortom overal waar gras groeit kunnen wij machinaal of met de hand voor u onderhouden.

BLADBLAZEN, VEGEN & ZUIGEN

Onze veegmachine, bladblazers of de bezem zetten wij in om uw (werk)omgeving weer netjes en opgeruimd eruit te laten zien.

SCHOUWEN VAN WATERGANGEN

Net als bij baggerwerkzaamheden geldt ook hier dat periodiek geschoond dient te worden. Samen met u bekijken we ter plaatse welke werkzaamheden nodig zijn en welk materieel we daarbij het best kunnen inzetten.

VLONDERS, STEIGERS & DAMWANDEN

Of u nu een aanlegsteiger voor uw boot wilt, een zwemsteiger voor de (klein)kinderen, een vlonder in uw tuin of uw damwand is aan vernieuwing toe, wij staan voor u klaar met jaren aan kennis en ervaring.

GRONDWERK

Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel uw eigen achtertuin als het bouwrijp maken van de grond van een compleet nieuw te bouwen woonwijk.

BESTRATINGSWERKZAAMHEDEN

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis tell feugiat. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet.

BAGGER WERKZAAMHEDEN

Periodiek worden alle watergangen, in opdracht van het waterschap, geschoond, om te voorkomen dat deze niet dichtgroeien. Dit doen wij zowel in opdracht van de gemeente als voor particulieren die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld het water grenzend aan hun tuin. In verband met de Natuurwet zijn wij voor deze werkzaamheden gebonden aan de gedragscodes die gelden voor de bescherming van flora en fauna. Om hier op een juiste en verantwoordelijke wijze mee om te gaan zijn wij hiervoor gecertificeerd.

AANLEG NATUURLIJKE OEVERS

Als niet alleen de waterkerende functie van een oever van toepassing is, maar ook rekening wordt gehouden met de natuur en het landschap wordt soms gekozen voor een natuurlijke oever. In overleg met u als opdrachtgever bespreken we de (on)mogelijkheden van uw wensen en stemmen daar onze werkzaamheden op af.

BEWATEREN VAN OPENBAAR GROEN

In het voorjaar en de zomer lijkt het in Nederland soms net herfst, maar waar wij mensen vinden dat het weer niet al te best is, kan het groen vaak wel wat extra’s gebruiken, omdat wat er valt aan regen in combinatie met het zachte warme weer te weinig is voor het (openbaar) groen. In overleg stellen we een bewateringsplan op om te zorgen dat het groen de drogere maanden goed doorkomt.

GLADHEIDSBESTRIJDING

In de wintermaanden komen wij in actie op het moment dat het glad is of dreigt te worden (preventief strooien) en bij sneeuwval (sneeuwvrij maken van wegen, privé- en bedrijfsterrein en parkeerplaatsen). In overleg bepalen we hoe we uw terrein sneeuw- en ijsvrij maken en houden.

SCHOOLPLEINVERBETERINGEN

Evenals bij speeltuinrenovaties hebben wij ruime ervaring in het aanleggen, renoveren en onderhouden van (natuurlijke) schoolpleinen en speelplekken.

AANLEG NATUURLIJKE OEVERS

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen, renoveren en onderhouden van speeltuinen en speelplekken.

VERVAARDINGEN & VERVANGEN PARKBRUGGEN

Volgt

SPEELTUIN RENOVATIES

Volgt

RIOOLWERKZAAMHEDEN

Volgt

Ons machinepark, materieel & materiaal

Onze voornaamste dienstverlening voor de gemeente en overheid.

U kunt bij ons ook terecht voor het inhuren van materieel, inclusief chauffeur, voor een deel van een uw werk of klus. Wij beschikken over goed onderhouden, jaarlijks gekeurde, machines en materieel.

Te denken valt hierbij aan (rups)kranen, tractoren, graafmachines, veegmachines, maar ook rijplaten, en pontons.

Tot slot kunnen wij u van dienst zijn bij het leveren van zand, aarde, beplanting, hout en aanverwante zaken.

Voor een actuele en op maat gemaakte offerte neemt u contact met ons op via info@leidschloonbedrijf.nl en samen bekijken we de mogelijkheden van uw wensen.